Aceste sisteme au avut o evolutie puternica in ultimii ani in sensul cresterii performantelor si in acelasi timp se constata o scadere a costurilor pentru implementarea lor.Puteti vizualiza in timp real pe telefonul personal ce se intampla la dumneavoastra acasa daca aveti un asemenea sistem.

Scopul unui sistem antiefractie este protectia unei locatii impotriva intrusilor ,alarmarea locala si notificarea proprietarului si a dispeceratului de paza daca alarma este conectata la o firma de interventie.

Un astefel de sistem are rolul de a detecta si semnaliza în cât mai scurt timp posibil apariția unui început de incendiu în spatiile protejate si de a alarma personalul  pentru stingerea incendiului și a ajuta la limitarea efectelor acestuia.In functie de tipul de cladire,de categoria de risc la incendiu sau de parametrii ce trebuiesc supravegheati se pot folosi siteme conventionale sau sisteme adresabile.

Aceste sisteme reprezinta o solutie perfecta pentru marirea gradului de confort.

Interfonul este un sistem  destinat caselor si sediilor de firme, pentru controlul accesului persoanelor.

Rolul unui sistem de control acces  este restrictionarea si monitorizarea anumitor puncte de acces.

Despre  Noi

Executam orice instalatie de curenti slabi si de asemenea facem montaje in subantrepriza pentru alte societati comerciale cu aceeasi activitate. Suntem avizati de politie Direcția de Ordine Publică-IGPR si avem autorizatie IGSU.